2009/11/29

Nevaru izdomāt nosaukumu

Labrīt, labdien un labvakar! Lai gumijas zābaki ir ar tevi, manu jauko lasītāj! Tā kā nu jau ir vakars un antisociālā ekoloģija lēnām izsvīst un vēl visādi pamet manu organismu, tad pastāstīšu nelielu stāstiņu par karmu un navigāciju.

Vispirms par navigāciju: mans autopilots vēl arvien darbojas nevainojami un sestdien, nākot mājās, nopirka avīzi, kas pēc ieraduma tiek sestdienās iegādāta jau gadus deviņus vismaz. Avīzē bija rakstīts par jaunākajām tendencēm mazmazsuņu modē (par to izteicās viena kaza, uz kuru paskatījies es sapratu - ja tās būtnes foto noliktu putnubiedēkļa vietā, tad putni ne tikai nezagtu graudus, bet arī iepriekšējā gada ražu atnestu atpakaļ), par jaunāko Aqua disku un kaut kas par krīzi. Par krīzi bija apmēram tā, ka mēs esam ļoti bagāta tauta - mums ir tik līdz mārrutkam visādu tautas kalpu, ka ir tikai loģiski, ka no atlikušās naudas diez kāda dzīvošana nesanāk. Ar karmu tam saistība tāda, ka kaut ko līdzīgu es izmetu sarunas karstumā pāris dienas atpakaļ. Laikam mani noklausījās.

Šodien sagribējās vēl kādu humoristisku rindiņu izlasīt un atvēru ziņu portālu, vortālu, hrentālu vai, tautas mēlē, ziņu lapu. Kaut kas par adventi. Vai tiešām darbības ar svecīti un vainadziņu tikai man un ugunsdzēsējiem liekas uzjautrinošas? Šveicieši referendumā atbalstījuši minetu aizliegumu. Ūja, kas ta puikiem nepatika? Lasam vēlreiz. Ā, minaretu aizliegumu. Vah, tas jau ir labāk. Pareizi ir, gribat minaretu - uzblieziet katedrāli Teherānā. Bļaustīties no torņa grib visi, bet kā ķieģeļi jānes, tā nav neviena. Lasu tālāk: Krievija koriģē vilciena katastrofas upuru skaitu uz 25. Izklausās, ka tur morgam kvartāla beigas un plāns jāizpilda. Vecrīgā varēs vizināties zirgu pajūgā ar rūķiem. Aha, un ar baltām pelītēm, rozā kāmīšiem un baibaka izbāzeni arīdzan. Ķīnā ar cūku gripu saslimuši divi suņi.  Super, tagad arī Dienvidkoreja būs bada pārņemta valsts. Nokļuvu līdz pat sporta sadaļai: spēlētajiem bija liela vēlēšanas uzvarēt. A ko, citreiz spēlētaji iziet uz laukuma ar lielu vēlēšanos zaudēt?

Labi, apnika, tas jau kļūst apnicīgi. Visu labu, lasītāj, un ēd ābolus.


EOF

4 comments:

Anonymous said...

Ar baltām pelītēm, rozā kāmīšiem un baibaka izbāzeni tiešām nevarēs, bet rūķi poņuku vilktos ratos ir un būs vēl kādu laiciņu.

Mārcis Laganovskis said...

Paldies, mana anonīmā draudzene/anonīmais draugs, aiziešu kādu dienu palūrēt uz tiem poņukiem.

Un atjauno web pārlūka versiju, svaigākā ir 3.5.5

Antuanete said...

Rūķi neiedvesmo, bet ar baibaka izbāzeni varētu gan pavizināties :)

Liz said...

Aizgāju goglēt baibaku, citādi ar Mārci neko nevar zināt, apsēdināt vēl blakus tādam izbāzenim.