2009/09/18

Meklējumos

Labvakar, manu mazo draudziņ! Lai spēks ar tevi un visiem taviem gaismas zobeniem!

Pastāstīšu ka nu tev pasaku - dzīvoja reiz kāds skolnieks mazs, kurš bieži gāja uz skolu... mmm... nu tobiš divas nedēļas gāja uz skolu, jo pēc pirmā septembra kā reizi uz divām nedēļām iestājās eiforija, jo visu vasaru nebija apspļaudīts Egons un aiz bizēm raustīta Mudīte, nebija mērīts ar gailīšiem havajā un telefoniem gaitenī. Bet - ak sāpe! - jau otrās nedēļas beigās tas bija apnicis, učuki arī lohi, tāpēc jāpaliek mājās, tikai jāizdomā, ko senčiem ieborēt. Hmm... vakar ēdu sēnes... saindējos... jāpameklē gūglā...

Tā nu šis kāds smadzeņu mazspējas laimīgais īpašnieks ierakstīja meklētājā latviešu ēdamās sēnes un nonāca manā blogā, lai es varētu par viņu paņirgāties. Un es vēl domāju, ka augstākais cilvēces sasniegums ir Rēzeknes rajona globuss vai  staigājošie igauņu jāņogkrūmi. Ak es naivais.

P.S.  Un kad, блять, tu, datorlietotāj, iemācīsies lasīt angliski un veikt bezmaksas update??? Nākas citēt biedri drunk_lizard: cоздайте еще более понятный интерфейс и мир создаст еще более тупого юзера.


EOF

1 comment: