2012/03/30

Inovatīvās tehnoloģijas

Labrīt atkal! Biju jauno apgūt, nesanāca, tikai izlasīju un gribu komentēt. Atradu gan tikai iepriekšējo ābola dēli cildinošos vārdus, kas liek cerēt, ja trešā cildinājumi būs vēl briljantāki un džordžāki.

iPad 2 planšetdators ar 3G moduli ir aktuāls cilvēkiem, kas vienmēr ir ceļā un ir nepieciešma pastāvīga piekļuve Internetam, e-pastam, kā arī iespēja skatīties filmas, lasīt grāmatas, pārskatīt dokumentus un komunicēties ar draugiem.

Ja tu vienmēr esi ceļā, tad tev vajag pasi un maiņas apģērbu, idiot tu komunicēties alkstošais. Starp citu, komunicēties ar draugiem ir tas pats kas kniebties ar draugiem, tikai pa ceļam? Ja tā, tad nafig tur kaut kāds aipads? Filmēt?

Jaunās tehnoloģijas, kas ir realizētas iPad 2, sniedz iespēju viegli pārlūkot Interneta vietnes un skatīties filmas, pārbaudīt e-pastus un lasīt elektroniskās grāmatas.


Yesss, beidzot!!! Apnikusi jau tā piepūle, pārlūkojot interneta vietnes, mūžīgie muskuļu krampji pēc filmu skatīšanās un pārcilvēcīgais sasprindzinājums, ar vecajām tehnoloģijām pārbaudot e-pastu.


Jaudīgs divkodolu procesors A5 sniedz iespēju paveikt darbu divas reizes ātrāk, kas ir īpaši pamanāms skatoties Interneta vietnes, filmas, veicot videozvanus un spēlējot spēles.


Darbu izsaka kā spēka un ceļa reizinājumu un es neesmu redzējis nevienu rokam ar aipadu grāvjus. Un filmu divas reizes ātrāk var noskatīties ieslēdzot plejerī paātrinājumu.


Neskatoties uz iPad2 jaunajiem izmēriem un svaru, tā akumulātors ir palicis tikpat jaudīgs un spēj strādāt līdz 10h. Šis laiks ir pietiekošs vairāku filmu izskatīšanai vai arī izmantošanai nedēļas garumā ceļā uz darbu un no tā.


Cilvēki nedēļu brauc uz darbu un pa ceļam izskata filmas? Arktiskie naftinieki pa ceļam uz urbumu vācu dokumentālo filmu saturu konspektē?


Katrs iPad 2 atbalsta bezvadu tehnoloģiju 802.11n. Ierīce automātiski atrod pieeju Wi-Fi tīklam.


Katrs atbalsta! Iepriekšējā paaudzē tā caur diviem trijiem atbalstīja, bet tagad katrs. Inovācija tavu māti. Un beigušies tie laiki, kad Wi-Fi tīkla uzmeklēšanai nācās pieaicināt diplomētu rīkstnieku un zvērinātu iecirkņa inspektoru, tagad kaste pati atrod. Vot. Paosta un atrod.


Ierīcē iebūvētais akselerometrs ļauj pagriezt iPad portretorientācijā vai ainavorientācijā, vai ar ekrānu uz leju, un viss attēlā redzamais tiek pielāgots iPad fiziskajam stāvoklim.


Jāāā, nebūtu žiroskopa, nepagrieztu to aparātu ne par sekundi. Kā iemūrēts uz galda vai rokām dusētu. Tagad gan jau ir labāk, tikai mani mulsina viens - ja tā kaste ekrānā rāda fiziskā stāvokļa attēlu, tad apgāžot ar ekrānu uz leju mēs redzēsim aipada dibenu?


Skrieniet bērni, steidzaties, inovācijas nenokavējiet, savādāk svīdīsiet kā līdz šim internetā sēžot ar vecām tehnoloģijām. Es neskriešu, man jau 30, nah man inovācijas, labāk ilglaicīgu un stingru stabilitāti.


EOF

2 comments:

Liz said...

Nomaini nosaukumu uz "trīsdesmitgadnieka informatīvo tehnoloģiju blodziņš" :D

Mārcis Laganovskis said...

Bebebe. Un es tā gribēju uzrakstīt par PSU un UPS izvēles noteicošo lomu attiecībā uz CPU un RAM ilgmūžību. :D