2010/02/16

Origami

Sveicināts, manu mazo draudziņ! Lai top tev zināms, ka uz Marsa arī nav dzīves.

Cik viss tomēr ir jauki - krīzes aktualitāti aizsedza sniega birums, sniega birumu aizstās plūdi, pēc tam augšāmcelsies vēlēšanu bubulis un milzu lempis piedevām, bet tas būs vēlāk - labāk pastāstīšu par visaktuālāko aktualitāti, kurai seko liels un mazs, līks un taisns, sunis un kaķ's: šausminoši drausmīgais noziegums, kad tika nozagti (a varbūt padirsti) daudzu grāmatvežu ar sirds asinīm parakstītie un vidā iesniegtie kaut kādi papīri ar daudziem cipariem virsū.

Un šajā brīdī es jūtu, kā pār manu skūto un nedaudz vēl kaut kādu galvu gāžas tautas sašutums: kā, vai tevi neuztrauc, ka no VID visdrošās datu bāzes ir nelietīgi un visneķītrākajā veidā nozagti vissvarīgākie dokumenti, kuri garantē visuma eksistenci un izskaidro tā paša visuma rašanos???

Nē, ziniet, neinteresē, man, ziniet, по бубену, по барабану тоже un vispār похуй. Kas mani interesē - нахуя tāds troksnis sacelts? 99% iedzīvotāju datoru māk ieslēgt un izslēgt, viņiem līdz sesijas id maiņai ir tālāk kā Čapajevam līdz upes pretējam krastam, tik pat lielam pulkam ir tikpat liela sajēga par grāmatvedību. Bet nē, tak dirš gudrāk par Zālamanu un visām viņa sievasmātēm kopā ņemtām.

Bet tagad par origami - mūsu gudrajie žurnālisti ir atraduši īstenāko no īstenākajiem speciālistiem db drošības jautājumos, saucās Ina Gudele un ar kāju pa dirsu viņu izmeta no darba par ēšanu darba laikā. Cilvēks ar patiesi lielu pieredzi inženiertīklu projektēšanas, tirgus izpētes un sabiedrības informēšanas jautājumos, kā to var lasīt viņas CV. Labi, pret to man vēl nekas nav, galu galā Ainārs mums ir vienkārši buldozers, taču kad tā tante sāk klāstīt, ka pie tās šaizes vidā ir vainīgs vietējais sisadmins, tad man rodas vēlme kādu no tām trubām, kuras viņa studiju gados zīmēja, salocīt pēc origami un iedzīt viņai tur, kur pēc fenšui skaitās slikta karma.

Uz šādas priecīgas nots arī atvadīšos, lai viegli lāpsta cilājas!


EOF

1 comment:

Metatrader said...

Ļoti forši uzrakstīts..